Warning: Undefined array key "session_language" in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/begin.php on line 27 Warning: Undefined array key "session_charset" in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/begin.php on line 28 Warning: Undefined array key "tnglang_customers466dki-03dkhttpdwwwtng" in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/getlang.php on line 13 Warning: Undefined variable $lang in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/getlang.php on line 19 Warning: Undefined variable $nologin in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/tng_begin.php on line 14 Warning: Undefined array key "currentuser" in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/checklogin.php on line 4 Warning: Undefined array key "currentuserdesc" in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/checklogin.php on line 5 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/begin.php:27) in /customers/4/6/6/dki-03.dk/httpd.www/tng/genlib.php on line 61 Vores families historie

Velkommen

Login | Registrér for at få en brugerkonto

På siden fortæller vi spændende historier om personer, der har siddet bl.a. i Horsens Tugthus i mange år i slutningen af 1800-tallet.

Vi har vendt hver en sten i arkiverne, og det er der kommet meget spændende materiale ud af. Du kan se det meste af materialet som pdf-filer på forsiden.

Du skal se disse sider med stamdata som en støtte til historierne; det er her, du finder de tørre facts. Vi udbygger hele tiden siden med historier, og i takt hermed ajourfører vi naturligvis også siderne med stamdata, så kom tilbage en gang imellem og se, om der er kommet nyt. I venstre menu finder du øverst et menupunkt, der hedder 'Hvad er nyt', her kan du danne dig et overblik over, hvad der er sket siden sidst.

Billedet øverst til højre forestiller Horsens Tugthus med portbygningen set fra Alleen. Det lille billede af fangen forestiller Heinrich Friederich Martin Hosier født i Wandsbeck i Holsten den 22. oktober 1860. Hosier har aldrig siddet i Horsens Tugthus, men vi har fundet hans billede i Horsens' arkivalier. Vi har ikke undersøgt sagen til bunds, men har fundet ud af, at han er straffet i alt 12 gange for betleri og overtrædelse af Lov om Tilsyn med Fremmede og Rejsende af 1875.

Hvis du kender nogle af personerne - evt. fordi du er efterkommer af dem - så hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

Tilbage er kun at ønske god læselyst.

Venlig hilsen
kriminalhistorie.dk.

Kontakt os

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.